Preparati

Prikazujemo 1–12 od 22 rezultata

 • BODY 754 Hardener 0.5l

  H 754 Hardener za topcoats je FAST izocijanatni učvršćivač za 2K akrilne boje i 2K akrilne prozirne kapute.
 • BODY 900 Cavity Max

  Poseban antikorozivni tretman voštanim uljem sa zvučnim umrtvljujućim svojstvima. Može se nanositi na sve zatvorene dijelove (vrata, haubu i ploče za trčanje (šasija) i vanjsko podtijelo vozila. Lako prodire i otporan je na visoke temperature. Pogodno za upotrebu nakon farbanja. Brzo se suši i nanosi se posebnim pištoljem za prskanje pod pritiskom od @ 5-6 bar.
 • BODY 930 Underbody

  Bituminozni tiksotropni premaz koji pruža odličnu antikorozivnu i zaštitu od kamenog čipa. Savršena adhezija sa trajnom elastičnošću. Naneti samo na donje delove karoserije. Može se razrijediti tanjim (reduktorom) na 10-20%. Nanosi se četkom ili pištoljem za prskanje pri vazdušnom pritisku od 5-6 bara. Ne može se prefarbati.
 • BODY 980

  Brzosušeći 1K temeljni premaz pogodan za sve vrste boja (sintetičke - jednoslojne ili temeljne). Nanosi se u tankim slojevima (1,3 – 1,8 mm) samo preko brušenih površina. Omjer miješanja 4:1 sa 740 Acryl Normal Thinner (reduktor). Može se brusiti unutar 10 - 30 min.
 • BODY 992 Antikororozivni Fluid

  Visokokvalitetni, brzosušeći, 1K antikorozivni temeljni premaz pogodan za nanošenje na metalne i drvene površine. Izvrsna otpornost na slanost, vlagu i teške vremenske uvjete. Može se razrijediti 10% sa 767 Eco Thinn Nitro Thinner. Nanosi se četkom, valjkom ili pištoljem za prskanje (promjer mlaznice 1,8 mm).
 • BODY Acryil 740

  Specijalni razrjeđivač (reduktor) NORMAL koji se koristi za razrjeđivanje 2K akrilnih temeljnih premaza i 2K akrilnih završnih i temeljnih premaza. Savršeno se razrjeđuje i daje savršenu površinu bez produljenja vremena sušenja. Također se može koristiti za čišćenje opreme koja se koristi za nanošenje akrilnog materijala. NE sadrži reciklirana otapala.
 • BODY Antisil 770

  Specijalni odmašćivač NORMAL za uklanjanje svih onečišćenja s površina prije bojanja.
 • BODY F202

  2K poliestersko punilo pogodno za sve metalne (aluminij - nehrđajući čelik - pocinčani čelik - goli metal), drvene i poliesterske površine. Izuzetno prianjanje na pocinčane površine. Brzo se suši i može se lako brusiti brusnim papirom P100 - P180 za savršenu završnu obradu bez rupa.
 • BODY F220

  2K ekstra fini poliesterski čep / punilo za manje nepravilnosti na površinama. Osigurava glatku površinu i savršen rub pera. Lako se brusi papirom granulacije P150 - P400 za postizanje savršenog finiša bez rupica. Prikladan i za popravke plastičnih branika.